Repatriere decedați Anglia

Repatrierea cetățenilor români decedați pe teritoriul Angliei presupune înapoierea trupurilor neînsuflețite familiilor din România, pentru înmormântarea cuvenită.

Efectuăm servicii de transport funerar internațional în vederea repatrierii cu mașini frigorifice, special autorizate. Pe toată durata transportului sunt respectate condițiile de păstrare a corpului celui decedat, în sicriu special din lemn și sicriu de zinc.

Logistica noastră ne permite întocmirea actelor de repatriere în cel mai scurt timp posibil pe teritoriul Angliei, prin delegatul nostru permanent din Londra și datorită comunicării constante cu institutiile locale competente.

Vă punem la dispoziție:

 • Mașină frigorifică autorizată pt. transport funerar internațional
 • Sicriu de transport de lemn
 • Sicriu de transport de Zinc
 • Sicriu echipat complet pentru înmormântare
 • Cruce pentru înmormantare
 • Pregătirea decedatului pentru înmormantare
 • Îmbalsamarea și îmbrăcarea defunctului
 • Cosmetică funerară
 • Articole funerare
 • Transportul bunurilor, al diverselor documente, bagaje etc.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Pentru că vă suntem alături cu:
Cost 0
repatriere decedaţi

Putem efectua repatrierea persoanei dragi la costuri 0 pentru dumneavoastră, dacă persoana decedată a fost titulara unei poliţe de asigurare de viaţă. Noi ne vom ocupa de toate formalităţile şi ne vom recupera cheltuielile direct de la asigurator.

Promptitudine și
profesionalism

Promtitudinea este unul dintre punctele noastre forte. Logistica și personalul nostru cu experiență în domeniu ne permit întocmirea tuturor actelor necesare și efectuarea serviciului de repatrieri decedați într-un timp foarte scurt, cu maxim de profesionalism.

Prețuri
accesibile

Vă punem la dispoziție serviciul de repatriere la prețuri avantajoase. Costul este calculat pe loc, individual, luând în calcul: numărul de kilometri, costuri pentru obținerea documentelor, îmbălsămarea, manipularea, depozitarea la camera frigorifică etc.

Consultanță
gratuită

Se spune că cea mai mare durere e pierderea unei persoane dragi. De aceea, în aceste clipe grele suntem alături de dumneavoastră în regim non-stop și vă sprijinim cu asistența de care aveți nevoie pe parcursul procesului de repatriere.

Transport
funerar

Vă asigurăm servicii de transport funerar internațional în vederea repatrierii cu mașini frigorifice, special autorizate. Pe toată durata transportului sunt respectate condițiile de păstrare a trupului neînsuflețit în sicriu special din lemn și sicriu de zinc.

Întocmire
acte

Rețeaua noastră de colaboratori ne permite să întocmim pentru dumneavoastră - în țara unde a avut loc decesul - toate actele necesare repatrierii. La cerere, vă putem asigura inclusiv serviciul de traducere și legalizare documente.

Facem tot posibilul ca repatrierea celor dragi să fie un proces cât mai ușor pentru dvs.

Urmăm noi toți pașii necesari

01
Dumneavoastră
ne contactați
02
Vă consiliem permanent
03
Noi întocmim documentele
04
Efectuăm
repatrierea

Vom avea nevoie de la dumneavoastră de:

 • Buletinul sau pașaportul persoanei decedate (după caz)
 • Certificatul de naștere al defunctului
 • Certificatul de căsătorie al defunctului
 • Certificatul de naștere și de căsătorie (după caz) al soției/soțului, fiicei, fiului sau părinților persoanei decedate.
 • Adeverință de la cimitir

Documentele solicitate pot fi diferite de la caz la caz, în funcție de țara și particularitățile fiecărei situații în parte. Stați fără griji, de restul ne ocupăm noi. În plus, suntem alături de dumneavoastră pe parcursul întregului proces și vă oferim asistență GRATUITĂ, NON-STOP la telefon și pe WhatsApp, la numărul +4 0747 343 942!

Completați formularul pentru a obține oferta de preț personalizată pentru serviciul de repatriere decedați Anglia!

  © Repatrium 2021 - Toate drepturile rezervate