Completați formularul pentru a obține oferta de preț personalizată pentru serviciul de repatriere decedați!

   Repatriere decedați

   transport funerar internațional

   Repatrierea persoanelor decedate pe teritoriul unei țări din Europa presupune o procedură deseori anevoioasă, ce implică mult timp și respectarea legislației și normelor specifice țării respective.

   Mai exact, de la documentația ce trebuie întocmită în funcție de condițiile în care a survenit decesul până la transportul defunctului ce trebuie efectuat doar cu autovehicule autorizate și în sicriu din lemn, căptușit la interior cu un sicriu de zinc, etapele repatrierii sunt aspecte de care, în acele momente grele, din motive lesne de înțeles, ați prefera să se ocupe altcineva.

   Aici intervenim noi - cu promptitudinea, experiența și profesionalismul care ne caracterizează. Echipa noastră depune toate eforturile necesare pentru a optimiza logistica repatrierii persoanei decedate în condiții optime de timp, la prețuri accesibile, indiferent de localitatea în care vă aflați. Serviciile noastre de repatriere decedați sunt complete şi pot include: consultanță gratuită, întocmire documentație, incinerare, cosmetică funerară, toaletare, îmbălsămare, transport funerar internațional și intern în sicriu de repatriere etc. Mai mult decât atât, vă stăm la dispoziție non-stop și vă oferim asistență pe întreaga perioadă a funeraliilor.

   De ce să alegeți serviciile noastre?

   Pentru că vă suntem alături cu:
   Cost 0
   repatriere decedaţi

   Putem efectua repatrierea persoanei dragi la costuri 0 pentru dumneavoastră, dacă persoana decedată a fost titulara unei poliţe de asigurare de viaţă. Noi ne vom ocupa de toate formalităţile şi ne vom recupera cheltuielile direct de la asigurator.

   Promptitudine și
   profesionalism

   Promtitudinea este unul dintre punctele noastre forte. Logistica și personalul nostru cu experiență în domeniu ne permit întocmirea tuturor actelor necesare și efectuarea serviciului de repatrieri decedați într-un timp foarte scurt, cu maxim de profesionalism.

   Prețuri
   accesibile

   Vă punem la dispoziție serviciul de repatriere la prețuri avantajoase. Costul este calculat pe loc, individual, luând în calcul: numărul de kilometri, costuri pentru obținerea documentelor, îmbălsămarea, manipularea, depozitarea la camera frigorifică etc.

   Consultanță
   gratuită

   Se spune că cea mai mare durere e pierderea unei persoane dragi. De aceea, în aceste clipe grele suntem alături de dumneavoastră în regim non-stop și vă sprijinim cu asistența de care aveți nevoie pe parcursul procesului de repatriere.

   Transport
   funerar

   Vă asigurăm servicii de transport funerar internațional în vederea repatrierii cu mașini frigorifice, special autorizate. Pe toată durata transportului sunt respectate condițiile de păstrare a trupului neînsuflețit în sicriu special din lemn și sicriu de zinc.

   Întocmire
   acte

   Rețeaua noastră de colaboratori ne permite să întocmim pentru dumneavoastră - în țara unde a avut loc decesul - toate actele necesare repatrierii. La cerere, vă putem asigura inclusiv serviciul de traducere și legalizare documente.

   Facem tot posibilul ca repatrierea celor dragi să fie un proces cât mai ușor pentru dvs.

   Urmăm noi toți pașii necesari

   01
   Dumneavoastră
   ne contactați
   02
   Vă consiliem permanent
   03
   Noi întocmim documentele
   04
   Efectuăm
   repatrierea

   Repatrium Funeral

   servicii repatriere decedați, demne de un ultim omagiu

   Noi îi aducem pe cei dragi dumneavoastră înapoi, acasă.

   Suntem o companie specializată în servicii de repatriere decedați. Deși suntem o echipă relativ nou apărută pe piața de profil, personalul nostru specializat se dedică de peste 12 ani oamenilor ce se confruntă cu situația dificilă a pierderii celor dragi peste hotare.

   Ne implicăm total pentru ca fiecare detaliu să fie conform cerințelor și nevoilor dumneavoastră. Asigurăm astfel repatrierea persoanelor decedate în afara României, dar și a cetățenilor străini decedați pe teritoriul țării noastre, în condiții de igienă și păstrare optime, pentru ca persoana dragă dumneavoastră să aibă parte de transportul și înmormântarea cuvenite.

   +8

   ani de experiență

   11

   țări

   +489

   repatrieri decedați

   Ce spun cei cărora le-am fost alături?

   Ionuț H.
   Insulele Feroe

   Repatrium oferă servicii de calitate. Remarc promptitudinea, comunicarea permanentă și ajutorul pentru pregatirea actelor necesare. Personal care empatizează și înțelege durerea celor aflați în momente dificile.

   Marius T.
   Irlanda
   Ce pot spune este ca sunt o firmă foarte serioasă, foarte atenți la detalii. Raportul calitate-preț este excepțional; foarte rar se întâlnesc oameni de așa seriozitate. Spun asta deoarece am avut necazul de a avea un deces în familie în Irlanda, am fost total șocați aflându-ne în situația dată, departe de țară. Aici începe colaborarea cu acestă firma din partea căreia, după primul apel telefonic, am primit tot sprijinul de care aveam nevoie, făcându-mă să simt că am un prieten care mă poate ajuta la orice oră în problema noastră de a transporta trupul neînsuflețit al bunicii până la Brăila.
   Un avantaj foarte mare al acestei firme este că vorbesc foarte bine limba engleză, ceea ce ajută la rezolvarea tuturor documentelor necesare repatrierii.
   Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor! Recomand cu toată sinceritatea.
   Adina P.
   Austria

   Vă mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, pentru promptitudinea și profesionalismul de care ați dat dovadă. O firmă serioasă! Vă voi recomanda cu mare placere!

   © Repatrium 2021 - Toate drepturile rezervate